Te voet naar Santiago De Compostela

Hallo,

Ik ben Marcel Leysen.
Op donderdag 15 maart 2012 ga ik een grote uitdaging aan.
Ik zal dan namelijk van start gaan met een voettocht naar Santiago De Compostela.

Ik vertrek vanuit Branst (provincie Antwerpen, België) en zal ongeveer 2300km wandelen om Santiago De Compostela te bereiken.
De betrachting is om deze tocht in een tijdspanne van 100 dagen uit te voeren.

Ik ga hierbij het aangename aan het nuttige koppelen en zal deze tocht doen ten voordele van enkele goede doelen.

Deze doelen zijn:
* Huize De Steiger: bezigheidshuis voor mensen met beperkingen

* Reumaliga: zelfhulpgroep

Als je me hiervoor financieel wenst te sponsoren, dan vind je de nodige gegevens verder op deze blog. Alvast bedankt hiervoor.

Hopelijk breng ik dit project tot een goed einde en kan ik een mooi bedrag over maken aan de goede doelen.

Het verloop van de tocht kunnen jullie volgen op deze blog en zal bijna dagelijks aangevuld worden.
Wie weet zal bij jullie de microbe ook beginnen te kriebelen.

Groetjes Marcel

maandag 23 april 2012

Dag 40 Gargilesse - Crozant 21,70km (totaal 1021km)

En dan nu mijn dagverhaal. Wekker om 7u30 ,ontbijt met koffie en om 8u30 samen vertrokken met Koen.Eerst nog een fotoke van de chalet genomen ,dit was het eerste en bijna het laatste van deze dag met veel wind en gezapige regen. Het zou een mooie tocht geweest zijn bij mooi weer ,maar het heeft niet mogen zijn. Onderweg nog een orchidee getrokken (foto),Koen is namelijk boswachter en heeft de nodige cursussen gevolgd ,zo leer ik nog elke dag bij. Voor de rest vettig en modderig en zien waar we lopen.Nog een grote baguette aangeschaft en ter plaatse voor de helft samen opgegeten. Dat is broederlijk delen hè.Koen heeft terwijl ik bij de rugzakken bleef 2 blikken gekocht voor ons avondeten,worsten met linzen en choucroute met varkensvlees. In een schuur hebben we nog eens gegeten en geschuild een km of 5 voor Crozant ,daar aangekomen direct van de dame van het VVV kantoor onze stempel en sleutel gekregen van de gite. Het is sober maar we hebben een douche en een keuken en onze was hangt alweer te drogen.Gelukkig zitten we binnen want buiten regen en veel wind. Ons eten heeft goed gesmaakt. Met koen op stap valt heel goed mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten