Te voet naar Santiago De Compostela

Hallo,

Ik ben Marcel Leysen.
Op donderdag 15 maart 2012 ga ik een grote uitdaging aan.
Ik zal dan namelijk van start gaan met een voettocht naar Santiago De Compostela.

Ik vertrek vanuit Branst (provincie Antwerpen, België) en zal ongeveer 2300km wandelen om Santiago De Compostela te bereiken.
De betrachting is om deze tocht in een tijdspanne van 100 dagen uit te voeren.

Ik ga hierbij het aangename aan het nuttige koppelen en zal deze tocht doen ten voordele van enkele goede doelen.

Deze doelen zijn:
* Huize De Steiger: bezigheidshuis voor mensen met beperkingen

* Reumaliga: zelfhulpgroep

Als je me hiervoor financieel wenst te sponsoren, dan vind je de nodige gegevens verder op deze blog. Alvast bedankt hiervoor.

Hopelijk breng ik dit project tot een goed einde en kan ik een mooi bedrag over maken aan de goede doelen.

Het verloop van de tocht kunnen jullie volgen op deze blog en zal bijna dagelijks aangevuld worden.
Wie weet zal bij jullie de microbe ook beginnen te kriebelen.

Groetjes Marcel

woensdag 18 april 2012

Dag 35 Bardais - Saint Amand Montrond 25,3km

Hier word je niet gewekt door een haan maar door een koekoek ,en die kent er wat van.De schover klaargemaakt ,een glas karnemelk nu die er is en enkele boterhammen binnenwerken.De taxi stond al klaar om mij terug naar mijn stopplaats van gisteren te brengen,voor mijn vertrek vandaag. Om 8u20 terug op stap .Mijn route volgde een tijdje een drukke baan.Eindelijk ging deze over op meer landelijke wegen waar alles stilaan in bloei komt. Terwijl ik mijn bokes aan het opeten was ,zag ik dat het steeds donkerder werd.Vlug alles ingepakt en terug vertrokken.Een tijdje later was het zover ,paraplu open en weer maar verder stappen.Het waren enkele buitjes met af en toe een streepje zon.De laatste kilometers gingen langs een kanaal met vele sasjes om het niveau te behouden. In het dorp aangekomen kwam ik nog 2 collega's tegen en in het infokantoor waren er nog 3.Nog een dagstempel en dan op naar de auto en terug naar de camping. Na een lekker douchke en de haarkapper (ons pit kan alles) mijn nieuwe rugzak geladen.Als avondeten hebben we patatjes met boontjes en kalkoenfilet gegeten. Nicole en ons pit hebben vandaag Saint Amand Montrond verkend,wel 3maal rondgeweest zo was de auto makelijk te vinden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten